KMBB’den Büyüksevin’e Yayla Yolu

Cuma, 10.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü İlçesi Büyüksevin Mahallesinden Binboğa Dağına ulaşım sağlayan 11 km’lik yayla yolunun yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

KMBB Ambar-Çiftlik Grup Yolunda

Cuma, 10.07.2020

Yaz sıcaklarının yaşandığı bu günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi hız verdiği yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

KMBB şehir genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Cuma, 10.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde 60 ayrı yerleşim alanında yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KMBB temizlik çalışmalarına devam ediyor

Perşembe, 09.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temizlik ekipleri cadde, sokak ve meydanlarda temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

KMBB Köklü-Alanlı yolunda…

Perşembe, 09.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Andırın İlçesi Köklü-Alanlı Mahalleleri arasındaki yolda sathi kaplama çalışmaları başladı.

Elbistan’a 527 milyonluk yatırım

Perşembe, 09.07.2020

İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın sekizincisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün başkanlığında Elbistan’da gerçekleştirildi.

Başkan Güngör’den Elbistan Belediyesi’ne ziyaret

Perşembe, 09.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın sekizincisini gerçekleştirmek üzere gittiği Elbistan’da, ilçe belediyesini ziyaret etti.

KMBB yol çalışmalarını sürdürüyor

Perşembe, 09.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü yol çalışmalarını eş zamanlı ve koordineli bir şekilde yürütmeye devam ediyor.

Başkan Güngör: “Kılavuzlu Millet Bahçesi hayırlı olsun”

Çarşamba, 08.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kılavuzlu’da 265 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Millet Bahçesi ihalesinin yapıldığını ifade ederek: “Kahraman şehrimize hayırlı olsun” dedi.

KMBB’ye Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi

Çarşamba, 08.07.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Sıfır Atık Projesi kapsamında yürüttüğü hizmetlerden dolayı Temel Seviye Sıfır Atık Belgesine layık görüldü.