Büyükşehir Göksun’da Bir Ulaşım Yatırımını Daha Tamamladı

Pazartesi, 05.12.2022

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Ericek Mahallesi’nde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki birçok mahallenin ulaşımda yoğun olarak kullandığı Hürriyet Caddesi, 2 Milyon TL’lik yatırımla yenilendi.

Yeşilgöz KAMEK Kursiyerlerinin Objektiflerini Süsledi

Pazartesi, 05.12.2022

KAMEK Fotoğraf Çekimi Kursu öğrencileri, şehrin en büyük turizm alanlarından Yeşilgöz’ü ziyaret ederek teorik bilgilerini doğada pratiğe aktardı.

Büyükşehir 10 Bin Ağacı Toprakla Buluşturdu

Pazartesi, 05.12.2022

Büyükşehir Belediyesi, Ağaçlandırma Master Planı kapsamında 10 bin endemik türü toprakla buluşturdu.

Minikler ‘Sihirli Şapka’ ile Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Pazar, 04.12.2022

Büyükşehir Belediyesi, iyilik ve dürüstlüğün önemini konu alan ‘Sihirli Şapka’ adlı müzikli tiyatro gösterisini miniklerle buluşturdu. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Büyükşehir ‘Engelleri’ Sevgiyle Aşıyor

Pazar, 04.12.2022

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Engelliler Günü’nde ‘Mucize Hayatlar, Mucize Notalar’ temalı konser etkinliği düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirilen konserde özel gereksinimli bireylerden oluşan koro, sevilen parçaları dinleyiciler için seslendirdi.

İstiklalspor 10’da 10 Yaptı

Pazar, 04.12.2022

Sezonun 10’uncu haftasında deplasmanda Siverek Belediyespor ile karşı karşıya gelen Kahramanmaraş İstiklalspor, sahadan 2 – 0’lık skorla galip ayrıldı. Galibiyet serisini 10’a çıkaran İstiklalspor, 30 puanla grupta liderliğini sürdürdü.

Büyükşehir’den Türkoğlu’na Yeni Köprü

Pazar, 04.12.2022

Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik yatırımla Türkoğlu Kuyumcular Mahallesi’ne 100 metrelik yeni köprü inşa etti.

Kurtlar’daki Yeni Konutlarda da Sona Gelindi

Pazar, 04.12.2022

Yusuflar (Tekke) Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Saçaklızade ve Kurtlar Mahallelerinde yapımına başlanan yeni konutlarda sona gelindi. Hak sahipleri için üretilen toplam konut sayısı 750’yi aştı.

Başkan Güngör, Şehit Barış Göl’ün Mevlidine Katıldı

Cumartesi, 03.12.2022

Şehit Polis Memuru Barış Göl’ün vefatının yıl dönümünde düzenlenen mevlid-i şerif programına katılan Başkan Güngör, “Şehidimiz Barış Göl kardeşimizi vefatının yıl dönümde dualarla yâd ettik. Bu vesileyle bir kez daha Barış Göl kardeşimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Büyükşehir Korosu Söyledi, Müzikseverler Eşlik Etti

Cumartesi, 03.12.2022

Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyici karşısına çıktı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte koro, Anadolu’nun farklı yörelerinden birbirinden değerli eserleri müzikseverler için seslendirdi.