DONDURMANIN BAŞKENTİNDE, DÜNYANIN EN UZUN DONDURMA REKORU

DONDURMANIN BAŞKENTİNDE, DÜNYANIN EN UZUN DONDURMA REKORU

TRABZON-KAHRAMANMARAŞ KARDEŞLİĞİ

Cuma, 22.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında Kahramanmaraş’a gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Folklor Ekibi güzel bir gösteri sundu.

HALK DANSLARI TOPLULUKLARINDAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Cuma, 22.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında ilimizde çeşitli gösteriler düzenleyecek olan ülkelerin halk dansları toplulukları Büyükşehir Belediye Başkanı fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ettiler.

ULUSLAR ARASI SULTANU’Ş ŞUARA SÜNBÜLZADE VEHBİ EFENDİ SEMPOZYUMU

Cuma, 22.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenecek olan 1. Uluslar arası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında Uluslararası Sultanu’ş Şuara Sünbülzade Vehbi Efendi Sempozyumu gerçekleştirildi.

BAŞKAN ERKOÇ NTV’DE CANLI YAYINDA

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, NTV’de canlı yayınlanan Finans Kafe programına konuk olacak.

NTV’de Melda Yücel Kocaalp’in sunduğu Finans Kafe Programına canlı yayın konuğu olacak olan Başkan Erkoç, Kahramanmaraş gündemine ilişkin bilgiler aktaracak.

GAZİANTEP’TE MARAŞ DONDURMASI RÜZGARI

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın on dördüncü durağı Gaziantep oldu.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN TUGAY KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 2. Zırhlı Tugay Komutanlığını ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR KUZGUN GRUP YOLUNDA

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Andırın İlçesine bağlı Kuzgun-Gökömerli Mahalleleri Grup yolunda yol yapım ve onarım çalışmalarına başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi asfalta hazırlık çalışması yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BALIKLI GÖL’DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığı park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinde Elbistan İlçesi Kalealtı Mahallesi’nde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

HATAYLI’LARIN MARAŞ DONDURMASI SEVİNCİ

Perşembe, 21.09.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Uluslararası Kahramanmaraş Dondurma ve Kültür Sanat Festivali kapsamında yurt gezisine çıkan Dondurma Tanıtım Tırı’nın on üçüncü durağı Hatay oldu.