Üreme Noktaları İlaçlanıyor

Cuma, 26.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vektör oluşumunu engellemek için “Larvasit” uygulamaları gerçekleştiriyor. Muhtelif rögar, foseptik ve kanallarda tespit edilen sivrisinek larvaları ilaçlanıyor.

Toplu Taşıma Şoförlerine Eğitim Verildi

Cuma, 26.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma filosuna yeni katılan ileri teknolojiye sahip Mercedes-Benz Conecto otobüslerini kullanacak şoförlere özel eğitim verildi.

Şehrimizin Hizmetindeyiz

Cuma, 26.02.2021

Oruç Reis ve Piri Reis mahallelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Esnafımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın taleplerini aldık. Kahramanmaraşımız için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Cuma, 26.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde yapımı süren Zekeriya Tanrıverdi Camii’nin 3 bin metrekarelik alanında çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor.

Tiyatro Okulu Ön Başvuruları Başladı

Cuma, 26.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek Tiyatro Okulu’na ön başvurular başladı.

Yeni Araçlar Hayırlı Olsun

Cuma, 26.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosuna dâhil edilen 5 otobüsün teslim töreninde konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Çevre dostu 5 otobüsü ulaşım filomuza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Konfor ve güvenlik donanımlarıyla Türkiye’de tek olan araçlarımız şehrimize hayırlı olsun. Filomuzu ihtiyaçlarımıza uygun araçlarla güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Kısakürek Bulvarı Asfaltlanıyor

Perşembe, 25.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’nın Ağcalı ve Sümbüllü kavşakları arasında asfalt serimine başladı.

İşbirliğiyle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Perşembe, 25.02.2021

Esnaf odaları ve kooperatif temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız, Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve paydaşlarımızın katkılarıyla Kahramanmaraş her sektörde önemli bir aşama kaydetti. İşbirliğimizi sürdürerek şehrimizin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Dadağlı Bağlantı Yolu İyileştiriliyor

Perşembe, 25.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, deforme olmuş Dadağlı ve Hacıağalar Mahalleleri’nin 2 kilometrelik bağlantı yolunda iyileştirme ve genişletme çalışmaları yürütüyor.

"Kültürel Sınırlarımızda Hâlâ Egemeniz"

Perşembe, 25.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konferansta konuşan Yazar Selahattin Yusuf, “Osmanlı'nın 20. Yüzyılın hemen başlarında yaptığı yalnızca siyasal sınırlarından çekilmektir, bizler kültürel sınırlarımızda hâlâ egemeniz” dedi.