AFRİN’E DESTEK İÇİN ZEYTİN FİDANI

Cuma, 23.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Ziraat Odası işbirliğinde Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekâtına destek amacıyla zeytin fidanları dikildi.

MAKEDONYALI İTFAİYECİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Cuma, 23.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi’nin Karacasu’da bulunan eğitim merkezi, (KABİTEM)’de, eğitimlerini tamamlayan 5’i Makedonyalı olmak üzere, Şanlıurfa, Diyarbakır, Hatay, Giresun (Eynesil), Sinop (Erfelek), Amasya (Suluova), Kastamonu (Abana) ve Nevşehir (Ürgüp) itfaiyelerinden gelen 20 itfaiyeci, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

BAŞKAN ERKOÇ ELBİSTAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Cuma, 23.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Elbistan ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Elbistan’da yürüttüğü çalışmaları yerince inceleyen Başkan Erkoç, büyükşehir belediyesi olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN AFRİN GAZİLERİNE ZİYARET

Perşembe, 22.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afrin’den dönen gazilerimizi evlerinde ziyaret etti.

GEZİCİ KÜTÜPHANE OKULUNUZDA

Perşembe, 22.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gezici Halk Kütüphanesi hizmet vermeye devam ediyor.

Her gün farklı bir okul önünde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Gezici Halk Kütüphanesi’nin durağı Fatih Şekkeli İlkokulu oldu.

SALMANIPAK YOLU YAPILIYOR

Perşembe, 22.02.2018

Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mevcut yollarda genişletme ve iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmaları kapsamında Pazarcık İlçesi’nde devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRE TOPLANTISI

Perşembe, 22.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çevre konusunda toplantı ve işbirliği çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çevre ile ilgili konular Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile işbirliğine giderek ele alınmaktadır.

DULKADİROĞLU MUHTARLARI YEDİKUYULAR’DA

Çarşamba, 21.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Dulkadiroğlu İlçesi mahalle muhtarları ile Yedikuyular kayak Merkezi’nde bir araya geldi.

Dulkadiroğlu İlçesinde görev yapan muhtarları Yedikuyular Kayak Merkezi’nde bir araya gelen Başkan Erkoç, burada Kayak Merkezi’ne ilişkin bilgiler aktardı.

BAŞKAN ERKOÇ: “KİLİDİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Çarşamba, 21.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentsel dönüşüm çalışmaları devam eden Yusuflar (Tekke) Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

BAŞKAN ERKOÇ ESNAF ODA BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Çarşamba, 21.02.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yerel Buluşmalar İstişareler Toplantısı’nda bu sefer de esnaf oda başkanlarıyla bir araya geldi.