BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumartesi, 20.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kuzey Irak’ta şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

KÜTÜPHANELER BÖLGE SEMİNERİ KAHRAMANMARAŞ’TA YAPILDI

Cuma, 19.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hacettepe Üniversitesi, Goethe İnstitut ve Günışığı Kitaplığı işbirliği ile ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri Kahramanmaraş’ta yapıldı.

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

Perşembe, 18.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güngör mesajında şu ifadelere yer verdi;

BÜYÜKŞEHİR PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMLERİ

Cuma, 12.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 5. DENEME SINAVI

Perşembe, 11.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği Denem Sınavının bu yıl 5.’si gerçekleştirildi.

TBB’DEN BÜYÜKŞEHİR’E 6 ARAÇ

Çarşamba, 10.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Türkiye Belediyeler Birliği’nden 6 araç gönderildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün göreve başlamasının ardından Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gönderilen araçların devir teslim imzaları da atıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜNGÖR GÖREVİNE BAŞLADI

Çarşamba, 10.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığında görev devir teslimi yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleşen devir teslim töreninde Büyükşehir Belediyesi ilk kurucu Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, görevi yeni seçilen Hayrettin Güngör’e devretti.

TÜM SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE

Salı, 09.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü’nce 8 Nisan 2019 tarihinden itibaren 30 gün boyunca İstasyon Köprüsü’nün bakım ve onarım için tek taraflı trafiğe kapatılacağını duyurdu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TÜRKOĞLU’NA BİR YOL DAHA

Pazartesi, 08.04.2019

Yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesine bir yol daha yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MANEVİ BAKIM SEMİNERİ

Cuma, 05.04.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğü işbirliğiyle engelli ailelerine manevi Bakım Semineri düzenlendi.