KMBB’den Hareketlilik Haftası etkinlikleri

Perşembe, 17.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası münasebetiyle Bisiklet Sürme ve Yürüyüş Etkinliği ile Türkiye’nin Yeşil Masalları İnsiyatifi Etkinliği olmak üzere 20 Eylül Pazar günü iki ayrı etkinlik gerçekleştiriyor.

Şekerli Caddesi’nde refüj çalışması

Perşembe, 17.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Şekerli Caddesi’nde trafiği rahatlatmak adına refüj çalışmaları başladı.

Tanır Mesire Alanı’nda çalışmalar sürüyor

Perşembe, 17.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afşin İlçesinde yapımına başladığı Tanır Mesire Alanı’nda çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor.

Elmalı Sosyal Tesisi’nde çevre düzenlemesi

Perşembe, 17.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göksun İlçesi Elmalı Mahallesi’nde okuldan sosyal tesise dönüştürülen bina içerisinde ve çevresinde bakım onarım çalışmalarına başladı.

Başkan Güngör Misafirleriyle Tarihi Çarşıyı Gezdi

Çarşamba, 16.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi etkinlik için Kahramanmaraş’a gelen misafirleriyle tarihi kapalı çarşıyı gezdi.

Uluslararası Öğrenciler Buluşması gerçekleştirildi

Çarşamba, 16.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından şehrimizde eğitim gören uluslararası öğrencilerle bir buluşma programı gerçekleştirildi.

Kuzucak Grup Yoluna sathi kaplama

Çarşamba, 16.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi grup yollarında başlattığı asfaltlama çalışmalarına Dulkadiroğlu İlçesi Kuzucak Grup Yolu ile devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliği protokolü imzaladı

Çarşamba, 16.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Yunus Emre Enstitüsü arasında Uluslararası Kültürel İşbirliği Protokolü imzalandı.

Otogarda yenileme çalışması devam ediyor

Salı, 15.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkımına başlanan Kahramanmaraş Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karaçar’da yol çalışmaları devam ediyor

Salı, 15.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Nurhak İlçesi Karaçar Mahallesi’nde başlattığı bordür parke döşeme çalışmaları devam ediyor.