RAFTİNG YARIŞLARI START ALDI

Cuma, 19.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Rafting Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası başladı.

Ceyhan Nehri üzerinde bulunan Tarihi Taşköprü yanında gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası’nın startını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç verdi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR

Cuma, 19.10.2018

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen programda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daireis Başkanı Adnan Alagöz, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Muzaffer Türk ile muhtar dernekleri başkanları ve muhtarlar katıldı.

KAMEK’TEN ELBİSTAN’DA MİKROKREDİ KERMESİ

Cuma, 19.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi KAMEK bünyesinde mikrokredi kullanan bayanlar tarafından oluşturulan ürünlerden oluşan bir kermes düzenlendi.

BAŞKAN ERKOÇ: “ADRENALİN TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ”

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Rafting Federasyonu’nca ortaklaşa düzenlenecek Rafting Şampiyonası öncesi bir basın açıklaması yapıldı.

BAŞKAN ERKOÇ: “MUHTARLARIMIZ MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR”

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MİNİKLERE CANLI TRAFİK EĞİTİMİ

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaşar Gölcu İlkokulu öğrencilerine canlı olarak trafik eğitim verdirdi.

Yaşar Gölcü İlkokulu öğrencileri öğretmenleri Nebiha Akcakoyunlu ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Merkezi’ni ziyaret ettiler.

AKOM’DA KIŞ ÇALIŞMALARI TOPLANTISI YAPILDI

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinde (AKOM)birçok paydaş kurum ve kuruluşun katıldığı kış çalışmaları toplantısı yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN RUH SAĞLIĞI KONFERANSI

Perşembe, 18.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile ailelere yönelik ‘Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı’ konulu bir konferans gerçekleştirildi.

15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ GENİŞLİYOR

Çarşamba, 17.10.2018

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 15 Temmuz Millet Bahçesi yanında bulunan 14 dönümlük ormanlık alanda çalışmalara başlandı.

KAHRAMANMARAŞLI ŞAİR VE YAZARLAR DA KİTAP FUARINDA

Çarşamba, 17.10.2018

Edebiyatın ve Şiirin Başkenti Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan,Anadolu’nun en büyük fuarlarından olan Uluslararası Kahramanmaraş 5. Kitap ve Kültür Fuarı’nda Kahramanmaraşlı yazarlar ve şairler de yer alarak okuyucularına kitaplarını imzalıyor.