15 TEMMUZ MİLLET BAHÇESİ DEVAM

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi aralıksız devam ettirdiği 15 Temmuz Millet Bahçesinde çalışmaları bitirme noktasına geldi.

Hacı Bayram Veli Mahallesi sınırları içerisindeki Gayberli mevkiinde bulunan 180 bin metrekarelik alana sahip 15 Temmuz Millet Bahçesi düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. 15 Temmuz Millet Bahçesi bütün görkemiyle yaza hazır hale getirildi.

SARAYALTI CADDESİ’NDE YIKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ulaşım Planı kapsamında kent merkezi trafik sirkülasyon sistemi yeniden kuruluyor.

BAŞKAN ERKOÇ STK’LARLA BİRARAYA GELDİ

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

DUVARLAR DA ÇİÇEK AÇTI

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin güzelleşmesi adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete açılan Ulucamii Tünel Kavşak’ı çevreleyen duvarların üzerine mevsimlik çiçek dikimleri tamamlandı.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN KMTSO’DA SUNUM

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılarak bir sunum yaptı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada bir sunum gerçekleştirdi.

FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Madalyalı Şehir Kahramanmaraş” konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 1 TL KAMPANYASI

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, “Somali Açlıktan Ölmesin, İnsanlığımız Ölmesin” konulu 1 TL Kampanyası başlattı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİLERE YÜZME KURSU

Pazartesi, 29.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulu kapsamında engelliler için yüzme kursu açıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Yaz Spor Okulu’nda 7-14 yaş aralığında engelliler için yüzme kursu verilecek.

İFTAR ÇADIRI DOLDU TAŞTI

Cumartesi, 27.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ilk iftar yemeğine ilgi oldukça yoğun oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen iftar programına ilgi oldukça yoğun oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nce Osman Sayın Spor Salonu önünde kurulan iftar çadırına vatandaşlar akın ettiler.

BAŞKAN ERKOÇ’TAN RAMAZAN AYI MESAJI

Cuma, 26.05.2017

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının tüm güzelliğiyle geldiğini vurguladığı mesajında Başkan Erkoç; “Tüm hemşehrilerimizin, gelişiyle memnun gidişiyle mahzun eden Ramazanı Şerifini tebrik ederim” dedi.