İKİ YARALI TİLKİ TEDAVİYE ALINDI

Pazartesi, 18.02.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye bünyesinde hizmet veren Hayvan Barınağı’nda yaralı bulunan iki tilki tedavi altına alındı.

“YEDİKUYULAR ÇOK DAHA GENİŞ ALANA SAHİP”

Pazar, 17.02.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak hizmete sunulan Yedikuyular Kayak Merkezi'ne ziyaretçi akın devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAHAR HAZIRLIĞI

Cuma, 15.02.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan park, bahçe ve refüjlerde başlattığı bahar hazırlığına tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘12 ŞUBAT KURTULUŞ RUHU’ KONFERANSI

Çarşamba, 13.02.2019

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince 12 Şubat Kurtuluş Ruhu adlı bir konferans gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ 12 ŞUBAT’TA TOPLANDI

Salı, 12.02.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısında gündemindeki maddeleri görüştü.

HOCALI PARKI HİZMETE AÇILDI

Salı, 12.02.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Hocalı Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

15 Temmuz Millet Bahçesi yanında 15 dönüm alan üzerine kurulan Hocalı Parkı’nın açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

KURTULUŞ DESTANI'NIN 99. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI

Salı, 12.02.2019

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

TEMSİLİ GÖSTERİLERE YOĞUN İLGİ

Pazartesi, 11.02.2019

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında temsili canlandırmalara halkın ilgisi yoğun oldu.

Valili Kavşağında gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri ilk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın Mehteran Konseri ile başladı.

BAŞKAN ERKOÇ KURTULUŞ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Pazartesi, 11.02.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sütçü İmam Olayı’nın canlandırılması programı sonrasında Uzunoluk Caddesi’nden aşağıya yürüyerek inip, esnafların ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

SÜTÇÜ İMAM OLAYI CANLANDIRILDI

Pazartesi, 11.02.2019

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Sütçü İmam Olayı canlandırılarak süt ikramında bulunuldu.