Gönüllü Eğitimleri Tamamlandı

Pazar, 13.10.2019

Büyükşehir Belediyesi ve Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle sosyal hizmet gönüllülerine oryantasyon eğitimi verildi.

Büyükşehir Çalışıyor

Pazar, 13.10.2019

Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehir genelinde yol genişletmesi, asfalt serimi, dolgu çalışması ve kış öncesi bakım işleri gerçekleştiriliyor.

Büyükşehirden Evde Berber Hizmeti

Cuma, 11.10.2019

Büyükşehir Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara yönelik evde berber hizmeti başlattı.

Ulusal Tatbikat’ta Büyükşehir’e Tam Not

Cuma, 11.10.2019

Ulusal Deprem Tatbikatına katılan Büyükşehir birimleri sahada gösterdikleri performansla tam not aldı. Başkan Güngör, “Kurumlarımız arasındaki koordinasyondan çok iyi bir şekilde gerçekleşti. Tüm birimlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Şehrin Doğal Güzellikleri Arasında Yürüdüler

Cuma, 11.10.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan kadınlar, etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Sporcularımızdan 4 Altın Madalya

Cuma, 11.10.2019

Gençler Balkan Güreş Şampiyonasından altın madalyayla dönen Kahramanmaraşlı sporcularla bir araya gelen Başkan Güngör, “Sporcularımız milli takım formasıyla 4 altın madalya kazandı. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Milletimizin Duası Mehmetçikle

Perşembe, 10.10.2019

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Güngör, “Sayın Cumhurbaşkanımızın hitaplarını dinledik. Toplantımız milletimiz için hayırlı olsun. Barış Pınarı Harekatı’na Katılan Mehmetçiğimize dua ediyoruz. Milletimizin duası Mehmetçiğimizle” dedi.

Yollar Bakıma Alındı

Perşembe, 10.10.2019

Büyükşehir Belediyesi kış öncesi yollarda bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler Onikişubat Kapıkaya Mahallesi’nde yama çalışmalarına devam ediyor.

Koro Eğitimlerine Katılmak İster Misin?

Perşembe, 10.10.2019

KAMEK bünyesinde Türk Sanat Müziği Korosu ve Saç Tasarımı eğitimleri başlıyor. Kayıtlar için son gün 25 Ekim Cuma.

‘Engelsiz Şehir Kahramanmaraş’

Perşembe, 10.10.2019

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, engellilere yönelik çalışmalarda paydaş kurumlarla koordinasyon toplantısı düzenledi. Engelsiz şehir olma yolunda işbirliğinin önemine dikkat çekildi.