Büyükşehir’in İlaçlama Ekipleri Sahada…

Perşembe, 25.04.2024

Büyükşehir Belediyesi, halk ve çevre sağlığının korunması noktasında ağaçlardaki zararlılara karşı şehir genelinde ilaçlama uygulamalarını periyodik olarak yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kent estetiğini sağlamak için faaliyetlerini kesintisiz sürdüren ve yeşil alanları yaza hazırlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ağaçlarda artış gösteren zararlılara karşı ilaçlama uygulamalarına da yoğun bir şekilde devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerce şehir genelinde cadde, sokak ve bulvarlarda yürütülen çalışmalarla özellikle akasya gibi ağaçlarda bulunan zararlıların vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için ergin ve larva dönemlerine yönelik ilaçlama yapılıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, halk ve çevre sağlığının korunması noktasında ilaçlama uygulamalarının periyodik olarak devam ettiği belirtildi.