Güngör ve Kirişci, Ramazan’ın İlk Gününde Vatandaşların İftar Sofrasına Misafir Oldu

Salı, 12.03.2024

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Ramazan ayının ilk gününde Milli İrade Meydanı’nda vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Güngör, “Rabbim oruçlarımızı kabul, birlik beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Ramazan ayının ilk gününde vatandaşların iftar sofrasına misafir oldu. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in de yer aldığı programda Başkan Hayrettin Güngör ve Prof. Dr. Vahit Kirişci, Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay tarafından Milli İrade Meydanı’nda kurulan aşevinde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Hayrettin Güngör, “Ramazan ayımızın ilk gününde Milli İrade Meydanı’ndaki aşevimizde hemşehrilerimizle birlikte iftarımızı yaptık. Ramazan’ın ve iftar sofralarının bereketini paylaştık. Rabbim oruçlarımızı kabul, birlik beraberliğimizi daim eylesin. Tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.