Aliya İzzetbegoviç çevresine sıcak asfalt

Pazartesi, 10.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2. Etap çalışmaları yapılan Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi çevresinde sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Yolyanı Yoluna sathi kaplama

Pazartesi, 10.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Yedikuyular kışa hazırlanıyor

Pazartesi, 10.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, inşaatı devam eden Bedesten Çarşısı’nın yanı sıra bölgede muhtelif alanlara yerleştireceği barbekülerle Yedikuyular’ı kış sezonuna hazırlıyor.

Türkiye Dünya’ya Örnek Oldu

Perşembe, 06.08.2020

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Türkiye pandemi sürecinde dünyanın birçok ülkesine örnek olacak çalışmalar ortaya koymuş, birçok ülkeye de destek ve yardımcı olmuştur” dedi.

Yol çizgi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Perşembe, 06.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’de gerçekleştirdiği yol çizgi çalışmalarının ardından merkez ilçelerde yaya geçidi, kasis, önce yaya ikonu bakım ve boyama işlemlerine başladı.

KMBB park yapımına devam ediyor

Perşembe, 06.08.2020

Büyükşehir Belediyesi’nin Pazarcık İlçesi Ahmet Bozdağ Mahallesi’nde yapımına başladığı parkta çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kavşaklarda bakım çalışmaları devam ediyor

Çarşamba, 05.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Göksun Millet Konağı inşaatı sürüyor

Çarşamba, 05.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında sona gelindi.

KMBB’den Kurban Bayramı temizliği

Salı, 04.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, dört günlük Kurban Bayramı dolayısıyla il genelinde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarını artırdı.

KMBB’den bordür ve parke çalışması

Salı, 04.08.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında bordür ve parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.