El Emeği Ahşap Oyuncaklar

Pazar, 15.09.2019

Büyükşehir Belediyesi ve İş-Kur işbirliği ile gerçekleştirilen Maraş Oyuncakları Atölyesi’nde eğitim alan kursiyerler hem üretim yapıyor hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor.

Kahramanmaraş’a Yoğun İlgi

Pazar, 15.09.2019

88. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın onur konuğu şehri Kahramanmaraş tanıtım stantları ziyaretçi akınına uğradı.

Yedikuyular Yolunda Asfalt Başladı

Pazar, 15.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi başta olmak üzere Bertiz mahallelerine ulaşım sağlayan arterde asfalt çalışmalarına başladı.

Ufacıklı Yolunda Çalışma Sürüyor

Pazar, 15.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesi Ufacıklı Mahallesi grup yolunda sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Öztürk, Dünya 3.’sü Oldu

Cuma, 13.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sevilay Öztürk, İngiltere'de yapılan Paralimpik Yüzme Dünya Şampiyonasında Dünya 3.’sü oldu.

Yenilemede Son Gün 30 Eylül

Cuma, 13.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Kahramankart serbest kullanıcıları için vize yenileme süresinin 30 Eylül’e kadar uzatıldığını açıkladı.

Büyükşehirden Kadınlar İçin Spor Kursu

Perşembe, 12.09.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlar için açılan aerobik, step, fitness ve pilates kurslarına kayıtlar başladı.

İlk Yardım Hayat Kurtarır

Perşembe, 12.09.2019

Büyükşehir Belediyesi kursiyerlerine Türk Kızılay Kahramanmaraş Toplum Merkezi işbirliğiyle ilk yardım eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanları Külliyede

Çarşamba, 11.09.2019

Büyükşehir Belediye Başkanları kabulünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin birliğe, beraberliğe, kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde burada ortaya koyduğumuz fotoğrafı çok çok önemli görüyorum. Bildiğiniz gibi her fırsatta, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet derken tam da şu anda buradaki manzarayı ifade etmek istiyorum” dedi.

Alternatif Güzergahları Kullanın

Çarşamba, 11.09.2019

Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları sebebiyle Güney Çevre Yolu üzerinde Madalyalı Kavşak ile AKEDAŞ binası arasındaki yolun kademeli olarak kapatılacağını duyurdu.