Cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor

Pazar, 05.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında tedbir amaçlı il genelinde dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkan Güngör’den İstiklal Madalyası Günü Mesajı

Pazar, 05.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrimize İstiklal Madalyası verilişinin 95. Yıldönümü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Büyükşehir, Dezenfekte Çalışmalarında Hız Kesmedi

Perşembe, 02.04.2020

Büyükşehir Belediyesi, dünya genelini etkileyen koronavirüs salgınına karşı il genelinde yürüttüğü dezenfekte çalışmalarını hızlandırdı.

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Perşembe, 02.04.2020

Büyükşehir Belediyesi veterinerlik çalışmaları kapsamında sokak hayvanlarını unutmayarak daha önce oluşturduğu yuva ve yem odaklarına taze mamalar bıraktı.

Dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Parklar ve Mesire Alanları Kapatıldı

Çarşamba, 01.04.2020

Korona virüs salgını kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan, park, bahçe ve mesire alanları geçici bir süreliğine vatandaşlara kapatıldı.

Fabrika yangınına başarılı müdahale

Çarşamba, 01.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi fabrika yangınına müdahale ederek söndürdü.

Caddeler ‘arısili’ oldu

Pazartesi, 30.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında tedbir amaçlı ‘temizlik imandandır’ diyerek cadde ve sokakları arısili (tertemiz) yaptı.

Tarihi Çarşılarda Dezenfekte

Pazartesi, 30.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında tedbir amaçlı tarihi çarşılarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş dezenfekte ediliyor

Pazar, 29.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında il genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.