Sağlık İçin Yürüyorlar

Perşembe, 14.11.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği Kapıçam Tabiat Parkı ile devam etti.

Erbakan Bulvarı'na Asfalt

Perşembe, 14.11.2019

Büyükşehir Belediyesi ulaşım konforunu artırma amacıyla başlattığı asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Sağlıklı Kentler Birliğinden Teşekkür

Perşembe, 14.11.2019

Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş, ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’ kampanyasına destek veren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İstişareye Önem Veriyoruz

Perşembe, 14.11.2019

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Toptancılar Sitesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti, taleplerini dinledi. Güngör, “Her fırsatta esnaflarımızı ziyarete ederek istişareye önem veriyoruz” dedi.

Öğrenci ve Veli Seminerlerine Yoğun İlgi

Perşembe, 14.11.2019

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği öğrenci ve veli seminerleri yoğun katılımla devam ediyor.

KAMEK’te Eğitimler Devam Ediyor

Çarşamba, 13.11.2019

Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurslarında 2019 – 2020 eğitim dönemi tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilerin Güvenliği İçin…

Çarşamba, 13.11.2019

Büyükşehir Belediyesi Ilıcalı öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmeleri için Yunus Emre Caddesi üzerinde yaya yolu yapımına başladı.

Personel Eğitimleri Artacak

Çarşamba, 13.11.2019

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bünyesinde çalışan iş makinesi operatörlerine eğitim verecek.

Başkan Güngör’den Esnaf Ziyareti

Çarşamba, 13.11.2019

Tarihi Maraş Çarşısı’nda esnaf ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Tarihi çarşımızın Atatürk Bulvarı’na bakan cephesinde iyileştirme planlıyoruz. Ekibimiz üzerinde çalışıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın destekleriyle yatırımımızı hayata geçireceğiz” dedi.

Okuma ve Yazmaya Engel Yok!

Salı, 12.11.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik başlatılan okuma yazma eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor.