Tanıtım Toplantısına Tüm Kitapseverler Davet Edildi

Salı, 09.08.2022

Büyükşehir Belediyesi, Kültür Yayınları tarafından tıpkıbasımı yapılan Hamle Dergisi’nin tanıtım programını kitapseverlerle buluşturacak. 10 Ağustos Çarşamba günü Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde gerçekleştirilecek program, saat 18.00’de başlayacak.

Kültür, sanat ve edebiyat alanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 1952 yılında Kahramanmaraş’ta yayın hayatına başlayan ve toplamda 22 sayısı yayımlanan Hamle Dergisi’nin tüm sayıları bir araya getirerek oluşturulan ‘Hamle Dergisi Tıpkıbasımı’nı şehir kitaplığına kazandırdı. Bu kapsamda, 10 Ağustos Çarşamba günü Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde Hamle Dergisi Tıpkıbasımı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek. Saat 18.00’de başlayacak programda Yazar Duran Boz, kitapseverlerle bir araya gelecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kitap tanıtım toplantısına tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu belirtildi.