Buradasınız

Şehit Keçe’nin Naaşı Toprağa Verildi

Pazar, 31.07.2022

Pençe – Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe’nin cenaze törenine katılan Başkan Güngör, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr – ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pençe – Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe’nin cenaze törenine katıldı. Ulu Camii’de gerçekleştirilen cenaze töreninde Vali Ömer Faruk Coşkun, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Milletimizin Başı Sağ Olsun

Cenaze töreninde şehit yakınlarının yanında olan ve baş sağlığı dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Pençe – Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan Mehmet Burak Keçe kardeşimizi Rahmet – i Rahman’a uğurladık. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr – ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.