Buradasınız

Nevresim Takımı Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Salı, 31.12.2019

Büyükşehir Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi ortaklığında ev hanımlarına yönelik açılan Nevresim Takımı Dikim Kursu ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Karaziyaret Mahallesinde açtığı beceri kurslarına ev hanımları büyük ilgi gösteriyor. Karaziyaret Miktad Bin Esved Sosyal Tesisleri’nde verilen Nevresim Takımı Dikim Kursu çok talep gören kurslar arasında.

Ev hanımlarına el becerilerini geliştirilebilmeleri, ev ekonomisine katkı sunabilmeleri için açılan meslek edindirme ve beceri kurslarının ilgiyle karşılandığını belirten eğitmen Nurgül Duran yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“Büyükşehir Belediyemizin Halk Eğitim Merkezi’yle ortaklaşa düzenlediği Nevresim Takımı Dikim Kursu’muz ev hanımlarımız tarafından çok sevildi. Kursiyerlerimize nevresim takımlarına ait mesleki dikim ve süsleme teknikleri gösteriyoruz. Bu beceriyi kazanan ev hanımları hem kendilerinin bu alandaki eksikliklerini gideriyor hem de mefruşat mağazaları, ev tekstili işletmeleri gibi alanlarda çalışarak aile bütçesine katkıda bulunuyorlar.”

“Tüm Karaziyaretli Hanımlara Tavsiye Ediyoruz”

Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı kurs olanaklarından duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerlerden Sümeyra Atıcı; “Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e bize bu olanağı sunduğu için çok teşekkür ediyorum. İnşallah ileriki yıllarda da devamı gelir. Öğrendikçe çok güzel ürünler, nevresim takımları ortaya çıkarıyoruz. Burası güzel bir mekân ve ortam…Hocalarımız bize yardımcı oluyor. Kursu mahallemizdeki ve yakın mahallelerdeki ev hanımlarının tamamına tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.