Buradasınız

Başkan Güngör: “Gönüllü Gençlerimize Teşekkür Ediyorum”

Pazar, 29.12.2019

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Gönüllü Gençlik Hareketi gençleriyle bir araya geldi. Başkan Güngör, Gönüllü Gençlik Hareketi’nde görev yapan tüm gençleri tebrik ettiğini söyledi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetim çocuklara yönelik Yedikuyular Kayak Merkezi’nde program gerçekleştirdi. Gönüllü Gençlik Hareketi’nin de eşlik ettiği programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İyilikte Yarışıyoruz!” sloganı ile yardıma koşan tüm gençleri tebrik ettiğini ve desteklediklerini söyledi.

Gençlerimizi Yürekten Kutluyorum

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yedikuyular Kayak Merkezi’nde yetim çocuklara özel gerçekleştirilen programa katılan Başkan Güngör: “Belediyemiz bünyesinde görev yapan Gönüllü Gençlik Hareketi’ni yürekten tebrik ediyorum. Bu arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bazı şeyler maaşla ve ücretle yapılıyor ama bu gençlerimizin özellikle yaşlıların hizmetinde hiçbir ücret almadan gönüllü olarak çalışmaları takdire şayandır. Bu gençlerimiz yaşlılarımızı ziyaret ederek evlerinde olan eksiği gediği giderme adına hizmet yürütüyorlar. Bugün genç olanlar yarın yaşlanacaklar. Gençlerimizin bu tür faaliyetlere katılarak yaşlılığın getirdiği durumları şimdiden görmeleri çok önemli. Gençlerin hepsine bu tür faaliyetlerde bulunmalarını öneriyorum. Bugün burada bulunan gençlerimizi de yürekten kutluyorum. Fırsat buldukça hizmet verilen evleri de ziyaret ediyorum. Yaşlılarımızın mutluluğunu gözlerinden okudukça ben de inanın çok mutlu oluyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber videoları: