Kadınlara Osmanlıca ve Kur’an Kursu

Cuma, 27.12.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından ev hanımlarına yönelik Osmanlıca ve Kur’an-ı Kerim Okuma kursları düzenleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik yaptığı kurslar tüm hızıyla devam ediyor. Osmanlıca ve Kur’an-ı Kerim dersleri Karaziyaret Kurs Merkezi’nde yapılmakta olup, otuz kursiyerden oluşmaktadır.

Kursiyerler Memnun

Büyükşehir Belediyesi’nin ev hanımlarına yönelik düzenlediği Kur’an-ı Kerim Okuma Kursu ve Osmanlıca Kursu’na katılan kursiyerler, derslerden memnun olduklarını ifade ederek: “Evde zamanımızı boşa geçirmek yerine bu kursa katıldık. Bir yandan Yüce Kitabımızı okumayı öğreniyoruz, diğer yandansa, ecdadımızın kullandığı dili öğreniyoruz. Oldukça memnunuz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştular.