Büyükşehir’den Kar Mesaisi

Pazartesi, 16.12.2019

Büyükşehir Belediyesi kış şartları çalışmaları kapsamında karla mücadeleye devam ederek, ulaşımda aksamaların önüne geçiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış aylarının yaşandığı şu günlerde kar temizleme çalışmalarına devam ederek yolların kapanmaması için mücadele ediyor. Ekipleri tarafından Andırın İlçesi Çiğşar Mahallesi Mazgaç Yolunda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler Görev Başında

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “İlimiz genelinde kar yağışı olan bölgelerde kar temizleme çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz 7/24 esasına göre yolların kardan dolayı kapanmaması için görevlerinin başındalar. Diğer kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Şu an itibari ile kapalı yolumuz bulunmuyor” denilerek bilgi verildi.

Haber videoları: