Büyükşehirden Minik Öğrencilere Hediye

Salı, 19.11.2019

Büyükşehir Belediyesi, ara tatil döneminde öğrenciler için Masal Saati ve Gölge Oyunu etkinlikleri düzenliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tatil döneminde öğrenciler için gölge oyunu ve masal saati etkinlikleri gerçekleştiriyor. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Yedi Güzel Adam Müzesi’nde Hacivat – Karagöz gölge oyunu miniklerle buluşuyor. Her gün 10.00 ile 14.00 saatlerinde, iki seans olarak gerçekleştirilen programa minikler yoğun ilgi gösteriyor.

Çocuklardan Yoğun İlgi

Tatil etkinlikleri kapsamında bir diğer program olan Masal Saati, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Her gün 11.00 – 12.00 ile 15.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilere masal dinletisi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 22 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek etkinliklere tüm öğrencilerin davetli olduğu belirtildi.