Yollar Bakıma Alındı

Perşembe, 10.10.2019

Büyükşehir Belediyesi kış öncesi yollarda bakım ve onarımlarını sürdürüyor. Ekipler Onikişubat Kapıkaya Mahallesi’nde yama çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kış öncesi vatandaşların arterlerde sorun yaşamaması için yoğun bir çaba gösteren ekipler Onikişubat Kapıkaya Mahallesi’nde yama çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapıkaya Mahallesi’nde 3 bin metrelik güzergahta yama çalışmamıza başladık. Bakımların tamamlanmasıyla hemşerilerimiz bu arterde daha konforlu seyahat edebilecek. Gelen talepler  doğrultusunda çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” İfadeleri kullanıldı.