Buradasınız

Hastane Köprüsü Tamamlanıyor

Perşembe, 19.09.2019

Türkoğlu Devlet Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştırma amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan köprüde sona gelindi. Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Gözel, “Hayata geçirilen yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Türkoğlu İmalı Deresi üzerine inşa ettiği köprü çalışmasında sona gelindi. Türkoğlu ilçe merkezi ile Devlet Hastanesi arasında ulaşımı yatırım için Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Murat Gözel’den Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür geldi.

 

Muhtar Gözel’den Teşekkür

Köprünün çok büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Muhtar Gözel: “Bu köprü gerek ilçemiz gerekse mahallemiz için çok önemli idi. Çünkü bu köprü yapılmadan önce hastaneye ulaşmak isteyen vatandaşlarımız kanal boyunca yürümek zorunda kalıyorlardı. Şimdi ise bu köprü ile yaklaşık100-150 metre yol yürüyerek hastaneye ulaşma imkanına kavuştular. Bu güzel hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.