Buradasınız

Pazarcık’ta Grup Yolları Asfaltlanıyor

Çarşamba, 18.09.2019

Büyükşehir Belediyesi, 17 kilometrelik Pazarcık Büyüknacar grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Milletvekili Güvenç bölgede vatandaşlarla bir araya gelerek yatırımın hayırlı olmasını diledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesinde yeni bir çalışma başlattı. İlçe mahallelerine ulaşım sağlayan önemli bir güzergah olan 17 kilometrelik Büyüknacar grup yolu asfaltlanıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen etkinliğe katılanİç İşleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

 

Güvenç Çalışmaları İnceledi

Alanda incelemelerde bulunan Milletvekili Güvenç, ‘Bölgenin önemli bir sorunu çözülüyor. Bu kapsamda çalışmayı başlatan Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle çalışarak şehrimizin her noktasına kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı. Pazarcık Belediye Başkanı Yılmazcan ise, ‘Asfalt çalışması sebebiyle Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve değerli vekilimiz Celalettin Güvenç’e teşekkür ediyorum’ dedi.