Buradasınız

“İşbirliği ile Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Pazartesi, 02.09.2019

Çağlayancerit’te mahalle ziyaretleri gerçekleştiren, ilçe merkezinde incelemeler yapan Başkan Güngör, “Belediye hizmetleri ile ilgili Sayın Sarıaltun ile istişarelerde bulunduk. Çağlayancerit’imiz için işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Sarıaltun ise destekleri dolayısıyla Başkan Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Çağlayancerit’te vatandaşlarla buluştu. Beraberinde Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Altun, AK Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Mehmet Berk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ertürkmen ve Büyükşehir bürokratları ile ilk olarak Kale Mahallesi’ne uğradı.

 

Şehitlik Ziyareti

Kale Mahallesi sakinlerinin yakın ilgi gösterdiği Başkan Güngör, burada vatandaşlarla sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ardından geçtiğimiz yıl şehit olan Fatih Güngör’ün Kale Mahallesi’ndeki kabrini, şehidin ailesiyle ziyaret etti. Şehit ailesine taziyelerini tekrarlayan Başkan Güngör ardından Çağlayancerit merkezine geçti.

 

Merkezde İnceleme

Beraberinde ilçe belediye başkanı Hanifi Sarıaltun ile Çağlayancerit merkezinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Başkanımız Hanifi Sarıaltun ile belediyecilik hizmetleri hakkında istişarede bulunduk. Çağlayancerit’imiz için işbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Güngör incelemelerin ardından şehir merkezinde vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Çağlayanceritlilerle sohbet eden Başkan Güngör, esnafa da hayırlı işler dileklerini iletti.

 

Mahalle Buluşmaları

Çağlayancerit programına Helete Mahallesi ziyaretiyle devam eden Başkan Güngör, Karaçay Parkı’nda bölge sakinleriyle bir araya geldi. Ardından Erinci Mahallesi’ne geçen heyete vatandaşlar tarafından Kahramanmaraş’ın meşhur ‘Kabarcık Üzümü’ ikram edildi. Misafirperverliklerinden dolayı Erincililere teşekkür eden Başkan Güngör, mahsullerinin bereketli olmasını temenni etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör günün sonunda Dulkadiroğlu İlçesi’ne bağlı Beşenli Mahallesi’ne uğradı. Burada geleneksel yufka ekmeği yapan kadınlarla sohbet eden Güngör, kolaylık diledi. Başkan Güngör Beşenli Mahallesi’nde çocuklarla da yakından ilgilendi.