Buradasınız

Güngör’den Yerel Yönetimler Sunumu

Çarşamba, 21.08.2019

Başkan Hayrettin Güngör, Ankara’da düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Bilgilendirme programına katıldı, Yerel yönetimlerde gelir artışı sunumu gerçekleştirdi.  

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanlığı yerel Yönetimler Politika Kurulu himayelerinde, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde gerçekleşen Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Kampanyası Bilgilendirme günü etkinliğine katıldı. Belediyeler Birliği hizmet binasında gerçekleşen toplantı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in açılış konuşmalarıyla başladı.

 

Çözüm Önerileri Konuşuldu

Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının da yer aldığı program, açılış oturumunun ardından sunumlarla devam etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yerel yöneticilere ‘Belediye Gelirlerinin Artırılması’ konulu bir sunum yaptı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Güngör, “Belediye başkanlarımıza gelirlerin artırılması ile ilgili bir sunum yaptık. Çözüm önerilerimi konuştuk” ifadelerini kullandı.