Buradasınız

Büyükşehir Çifte Bayram Yaşattı

Çarşamba, 07.08.2019

Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu’nda asfalt çalışmalarını tamamladı. Akçalı Mahallesi Muhtarı Yusuf Balçık, “Mahalle içerisindeki yolumuz asfaltlandı. Yazın tozdan topraktan, kışın da çamurdan kurtulduk. Bize iki bayramı birden yaşatan Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu İlçesi Akçalı Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Akçalı Mahallesinde toplam 2 bin 700 metre uzunluğundaki arterdeasfalt çalışmasının yapıldığı belirtildi.

MUHTAR BALÇIK: “İKİ BAYRAMI BİRARADA YAŞIYORUZ”

Akçalı Mahallesine yapılan asfalt çalışmasının kendileri için sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Muhtar Yusuf Balçık: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e hayırlı olsun ziyaretimizde mahallemizin durumunu iletmiştik ve kendisi de yapılması için derhal talimat vermişti. Bugün mahallemiz içerisindeki yolu asfaltlandı. Yazın tozdan topraktan, kışın da çamurdan kurtulduk. Bize iki bayramı birden yaşatan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve çalışma arkadaşlarına şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Haber videoları: