Güngör İl Başkanları Toplantısı’nda

Çarşamba, 20.11.2019

Başkan Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti, Türkiye'nin son 17 yılına damga vurmanın yanında geleceğinin de partisidir” dedi.

Cüceli’ye Yürüyüş Yolu Yapılıyor

Çarşamba, 20.11.2019

Büyükşehir Belediyesi Cüceli Mahalle Yolu’nda yaya geçişlerinin daha güvenli hale gelmesi için yürüyüş yolu yapımına başladı.

Eğitim Seminerleri Sürüyor

Çarşamba, 20.11.2019

Büyükşehir Belediyesi kurum içi eğitim programı kapsamında kişisel verilerin korunması kanunu ile ilgili seminer düzenledi.

Çalışmalardan Memnuniyet Duyuyoruz

Çarşamba, 20.11.2019

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalar öğrenciler, okul müdürleri ve muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Yılların Sorunu Çözüldü

Çarşamba, 20.11.2019

Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu Yolderesi Mahallesi’nde uzun süredir yaşanan yol sorununu çözüme kavuşturdu. Muhtar Ayçiçek, “Mahalle sakinlerimiz adına Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Medeniyetler Şehri Kahramanmaraş

Salı, 19.11.2019

Erasmus programı kapsamında Romanya, Litvanya, Makedonya ve Hırvatistan’dan şehrimize gelen öğrencilerle buluşan Başkan Güngör, “Medeniyetler şehri Kahramanmaraş’ımızda sizleri misafir etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Kadına Şiddete Sen De Dur De!

Salı, 19.11.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler için sivil toplum kuruluşları kadın temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Hazırlık Kursları Devam Ediyor

Salı, 19.11.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından polis akademisi, bekçilik ve askeri okul sınavlarına hazırlanan öğrenci ve vatandaşlar için açılan ücretsiz hazırlık kursları devam ediyor.

Büyükşehirden Minik Öğrencilere Hediye

Salı, 19.11.2019

Büyükşehir Belediyesi, ara tatil döneminde öğrenciler için Masal Saati ve Gölge Oyunu etkinlikleri düzenliyor.

Sevilay’dan Dört Madalya Daha

Salı, 19.11.2019

Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sevilay Öztürk, Isparta’da düzenlenen Milli Takım seçmelerinde 4 madalya kazandı.