KADINLARDAN BAŞKAN ERKOÇ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Cuma, 22.03.2019

Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren, Kahramanmaraş Kadın Platformu ve platforma bağlı kadın derneklerinin temsilcileri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a plaket takdim ederek kadınlara yönelik sürdürülen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

BÜYÜKŞEHİR BAHARA HAZIRLANIYOR

Cuma, 22.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bahar aylarının gelmesi ile birlikte başta refüjler olmak üzere yeşil alanlarda bakım onarım ve mevsimlik çiçek dikimlerine devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ 1. İRİŞKİT FESTİVALİ YAPILDI

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı ve Kasaplar Odası Başkanlığınca organize edilen Kahramanmaraş 1. İrişkit Festivali yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN SEVGİ FESTİVALİ

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla +1 Sevgi Festivali düzenledi.

BAŞKAN ERKOÇ: “ONLARIN DA FARKINDA OLALIM”

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BÜYÜKŞEHİR AŞIK VEYSEL’İ UNUTMADI

Perşembe, 21.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vefatının 46. Yılında Aşık Veysel Şatıroğlu’nu Anma Programı düzenledi.

ÇAĞLAYANCERİT MİLLET KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Çarşamba, 20.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çağlayancerit Millet Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çağlayancerit Millet Konağı önünde gerçekleştirilen açılış töreni Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın sunduğu mini konserle başladı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ AÇILDI

Çarşamba, 20.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Elbistan’da Pınarbaşı Mahallesi’ne Ceyhan Nehri kıyısında yapımı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti.

BAŞKAN ERKOÇ YAŞILARLA BİRARAYA GELDİ

Salı, 19.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yaşlılar Haftası münasebetiyle evliliklerinde 30 yıl ve üzerini tamamlayanlarla bir araya geldi.

Çamlıca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Başkan Erkoç, yaşlı çiftlere karanfil dağıttı.

MİLLİ İRADE MEYDANI AÇILDI

Salı, 19.03.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Milli İrade Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.