Gündere Mahallesine Sathi Kaplama

Pazar, 25.08.2019
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan’ın Gündere Mahallesinde sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Yabancı Öğrenciler Kahramanmaraş’a Hayran Kaldı

Pazar, 25.08.2019
Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 34 ülkeden 41 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen Localinternatioal Uluslararası Yerel Yönetimler Staj Programı tamamlandı.  İki gün süren programın ardından öğrenciler, Kahramanmaraş’ı çok beğendiklerini ifade etti.

‘Kahraman Şehir’ Ahlat’ta

Pazar, 25.08.2019
Büyükşehir Belediyesi, Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümü kapsamında Ahlat’ta düzenlenen etkinliklerde katılımcılara Kahramanmaraş’ı tanıtıyor.

Kazandere Grup Yoluna Sathi Kaplama

Pazar, 25.08.2019
Büyükşehir Belediyesi, 9 kilometre uzunluğundaki Kazandere - Kaleboynu Grup Yolunda sathi kaplama çalışmalarına başladı.

Ulaşım Daha Konforlu Hale Geldi

Pazar, 25.08.2019
Büyükşehir Belediyesi Andırın ile Kadirli İlçeleri arasında ulaşım sağlayan arterde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Muhtarlık Binasını Büyükşehir Yeniliyor

Pazar, 25.08.2019
Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonrası kullanılmaz hale gelen Doğukent Mahallesi Muhtarlık binasında bakım çalışmasına başladı. Muhtar Bayraktar, Başkan Güngör’e teşekkür etti.

‘Şehrimiz Ülke Sınırlarını Aşıyor’

Cuma, 23.08.2019
Büyükşehir Belediyesi ile Yiwu arasında ‘Kardeş Şehir’ çalışmalarının başlatılması için ön protokol imzalandı. Başkan Güngör, “Uluslararası alanda Kahramanmaraş’ımızın tanıtımı için bir kapı daha açıyoruz. Geniş kapsamlı bir işbirliği hedefliyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Kültür Elçileri Kahramanmaraş’ta

Perşembe, 22.08.2019
Uluslararası staj programı kapsamında 34 ülkeden 41 öğrenciyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Siz aynı zamanda Kahramanmaraş’ın kültür elçilerisiniz. Dünya medeniyetlerine ev sahipliği yapmış, kadim şehrimize hoş geldiniz” dedi.

Yumaklıcerit’e Taziye Evi

Perşembe, 22.08.2019
Büyükşehir Belediyesi, başlattığı yenileme çalışmalarıyla Yumaklıcerit’te bulunan eski belediye binasını Taziye Evi’ne dönüştürüyor.

Güngör’den Yerel Yönetimler Sunumu

Çarşamba, 21.08.2019
Başkan Hayrettin Güngör, Ankara’da düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası 2019 Yılı Bilgilendirme programına katıldı, Yerel yönetimlerde gelir artışı sunumu gerçekleştirdi.