EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Perşembe, 17.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sürdürülen Keçe Tasarım Kursu’na katılan kursiyerlerin yaptığı Keçe Tasarım ürünleri sergisi açıldı.

TÜRK İŞARET DİLİ KURSU YILSONU ETKİNLİĞİ

Perşembe, 17.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları(KAMEK) kapsamında düzenlenen Türk İşaret Dili Kursuna katılan kursiyerler yılsonu etkinliği düzenlediler.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BAYANLARA İLETİŞİM SEMİNERİ

Çarşamba, 16.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi mikrokredi kullanan bayanlara yönelik eğitim seminerlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları kapsamında mikrokredi kullanan bayanlara yönelik iletişim konusunda eğitim semineri verildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN “OKULLAR KÜTÜPHANEDE” UYGULAMASI

Çarşamba, 16.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başlattığı yeni bir uygulama ile kendi bünyesinde hizmet veren kütüphaneleri öğrencilere tanıtıyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ESNAFLARA BÜYÜK HİZMET

Çarşamba, 16.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi esnaflara ve vatandaşlara yönelik e- ödeme hizmetlerine devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ 7/24 GÖREV BAŞINDA

Salı, 15.01.2019

Kış aylarının yoğun yaşandığı ilimizde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri 7/24 görev başında hizmetlerin aksamaması için mücadele ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kış çalışmaları kapsamında sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR OKUMA KÜLTÜRÜNÜ AŞILIYOR

Salı, 15.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yaptığı etkinliklerle çocuklara kitap okuma kültürünü aşılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle çocuklara kitap okuma alışkanlığı aşılanmaya çalışılıyor.

GEZİCİ KÜTÜPHANE AKEDAŞ İLKOKULU’NDA

Salı, 15.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezici Halk Kütüphanenin bu seferki durağı Akedaş İlkokulu oldu.

Akedaş İlkokulu’nda eğitim öğretim gören 300 kadar öğrenciye iki gün boyunca hizmet verecek olan Gezici Kütüphane çocukları kitaplarla buluşturmaya devam ediyor.

KUZEY ÇEVRE YOLU 3. ETAP DEVAM EDİYOR

Pazartesi, 14.01.2019

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kuzey çevre Yolu 3. Etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

KÜLTÜR KÖPRÜSÜ PLATFORMU ÜYELERİ PANORAMA MÜZESİNDE

Pazartesi, 14.01.2019

Merkezi İzmir’de bulunan İzmir Maraşlılar Derneği’nin düzenlediği İzmir Kültür Köprüsü Platformu üyeleri Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni gezdiler.