Buradasınız

Haberler

Büyükşehir, Afşin ve Elbistan’da da Ulaşımı İyileştiriyor

Pazartesi, 06.05.2024

Büyükşehir Belediyesi; Afşin’de Atatürk Caddesi, Elbistan’da ise Gariplik Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla tamir ederek arterlerin ulaşım standardını iyileştirdi.

Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada

Pazartesi, 06.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerde trafikte yaya ve sürücü güvenliğini sağlamak için trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımını kesintisiz sürdürüyor.

Çocuklar “Kömür Adam” Gösterisini Çok Sevdi

Cumartesi, 04.05.2024

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle NFK Kültür Merkezi’nde “Kömür Adam” adlı çocuk tiyatrosu düzenlendi. Çocukların büyük bir ilgi ve keyifle takip ettiği gösteri, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

5 Mayıs’ta 3 İlçede Sağanak Yağış Etkili Olacak

Cumartesi, 04.05.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 5 Mayıs Pazar günü Onikişubat, Andırın ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağını belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

Başkan Görgel, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Cumartesi, 04.05.2024

Başkentte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile bir araya gelen Başkan Fırat Görgel, “Nazik kabulleri, şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

5 İlçede Sağanak Yağış Uyarısı!

Cuma, 03.05.2024

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 4 Mayıs Cumartesi günü Onikişubat, Afşin, Andırın, Göksun ve Türkoğlu’nda gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurarak dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.

Mobil Çocuk Kütüphanesi, Minik Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Cuma, 03.05.2024

Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerinden Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu’nda okulları ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenciler Tarık Buğra ve Mustafa Kutlu’yu Anlatacak

Cuma, 03.05.2024

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 6 Mayıs Pazartesi günü Andırın Mevlana İdris Millet Konağı’nda düzenlenecek panellerde öğrenciler, Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Tarık Buğra ve Mustafa Kutlu’yu farklı perspektiften ele alacak.

“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor

Cuma, 03.05.2024

Büyükşehir Belediyesi, Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle 4 Mayıs Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde “Kömür Adam” adlı tiyatro gösterisi düzenleyecek. Saat 14.30’da başlayacak gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü

Perşembe, 02.05.2024

Büyükşehir Belediyesinin “Engelsiz Otopark” projesi 4. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Zirvesi’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü Bakan Uraloğlu’ndan alan Başkan Görgel, “Sayın Bakanımıza, projede emeği geçen önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Sayfalar