Büyükşehir’den Ramazan Bayramı’nda Ücretsiz Toplu Taşıma Hizmeti

Pazar, 07.04.2024

Sosyal belediyecilik çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren ve daima vatandaşın yanında olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca belediye ve özel halk otobüslerinin ücretsiz toplu taşıma hizmeti vereceğini duyurdu. Ramazan Bayramı’nın ilk günü olan 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak uygulama 12 Nisan Cuma günü saat 23.59’a kadar devam edecek. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti şehir merkezinin yanı sıra Afşin, Elbistan ve Göksun ilçeleri ile Ayvalı’da da geçerli olacak. Yapılan açıklamada; Ramazan Bayramı’nda hizmet verecek toplu taşıma araçlarının güzergâh ve hareket saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresinden ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden ulaşılabileceği ve toplu ulaşım ile ilgili 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından bilgi alınabileceği belirtildi.