Prof. Ay, ‘Kalbin Kararı’nı Anlatacak

Salı, 17.10.2023

Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 19 Ekim Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın katılımıyla söyleşi programı düzenleyecek.

Şehrin imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde de çeşitli programları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik düzenlediği programları büyük bir ilgiyle takip edilen Büyükşehir Belediyesi, 19 Ekim Perşembe günü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın katılımıyla ‘Kalbin Kararı’ konulu söyleşi gerçekleştirecek. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinlik, saat 19.00’da başlayacak. Moderatörlüğünü Saadettin Acar’ın üstleneceği programa tüm Kahramanmaraşlılar davet edilirken Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ekim ayı kültür sanat takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/10/16/ekim-ayi-kultur-sanat-takvimi internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.