Minikler Kuşlar Diyarı'nda Eğlenceye Doydu

Pazartesi, 16.10.2023

Büyükşehir Belediyesi, Kahraman Kuş’un macera dolu hikâyesini konu alan Kuşlar Diyarı adlı gösteriyi minik tiyatroseverlerle buluşturdu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenen gösteride çocuklar doyasıya eğlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında eğlence dolu bir gösteriyi daha miniklerle buluşturdu. Kuşlar Diyarı adlı tiyatro gösterisi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde çocuklar için sahne aldı. Kahraman Kuş’un kötü arkadaşlarından kurtulma çabasını ve yaşadığı macera dolu serüveni konu alan gösteri, minik tiyatroseverler tarafından büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edildi. Çocukların doyasıya eğlendiği gösteride sevimli kahramanlar, eğitici mesajlar vermeyi de ihmal etmedi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, aylık kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik programların devam edeceği belirtildi.

Haber videoları: