Buradasınız

Güngör ve Kaya, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumartesi, 14.10.2023

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini hanelerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, daha sonra KSÜ Avşar Kampüsü’nde düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Şairler Tepesi, Büyükşehir Belediyesi ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen programların ardından, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini hanelerinde ziyaret etti. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Tuba Köksal ve İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette heyet, aile bireylerine başsağlığı dileklerini iletti. Hane ziyaretlerinin ardından heyet, KSÜ Avşar Kampüsü’nde bulunan otağda düzenlenen Gençlik Buluşması programına katıldı. Gençlik Buluşması’nda, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’da yer aldı.

Hemşehrilerimizin Yanındayız

Hane ziyaretleri ve Gençlik Buluşması’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Yaşadığımız asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımızın emanetlerini Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Milletvekilimiz ve İl Başkanımızla ziyaret ettik. Onların yüzünde bir tebessüm olabilmek ve yaralarını sarabilmek için yanlarında olmak bizim sorumluluğumuz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet diliyorum. Ev ziyaretlerimizin ardından, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan’ın da katılımıyla üniversitemizde gençlerimizle bir araya geldik. Onlarla sohbet ettik, taleplerini dinledik, heyecanlarına ve enerjilerine bir kez daha şahit olduk. Gençlerimizle Türkiye Yüzyılı’nda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.