Buradasınız

Başkan Güngör; “Özel Kardeşlerimiz İçin Özel Faaliyetlerimizi Sürdürüyoruz”

Cuma, 13.10.2023

Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek özel gereksinimli bireylerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Özel gereksinimli kardeşlerimiz için daha yaşanabilir ve konforlu bir Kahramanmaraş noktasında gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; alanda yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve bir dizi programa katılmak üzere şehre gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya ile Kahramanmaraş Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek özel gereksinimli bireylerle bir araya geldi. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette heyet, özel gereksinimli bireylerle yakından ilgilenirken, yaşam merkezindeki faaliyetlere ilişkin de yetkililerden bilgiler aldı.

Daha Yaşanabilir Kahramanmaraş

Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımızla Engelsiz Yaşam Merkezi’nde hayata sıkı sıkıya sarılan, kendilerine verilen imkânlarla neler yapılabileceğini gösteren kardeşlerimizi ziyaret ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak özel gereksinimli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçirmeyi sürdürüyoruz. Bugün de özellikle görme engelliler için Engelsiz Kahramanmaraş mobil toplu taşıma uygulamamızın tanıtımını gerçekleştirdik. Engellilerimiz için daha yaşanabilir ve konforlu bir Kahramanmaraş noktasında gayretimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.