Buradasınız

Başkan Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya’yı Ağırladı

Cuma, 13.10.2023

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’yı makamında ağırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyarette bulunmak ve programa katılmak üzere şehre gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’yı makamında ağırladı. TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette Başkan Hayrettin Güngör; yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında yürütülen çalışmalar, mikrobölgeleme ve planlama süreçleri, kentsel tasarım projesi, ticari ve sanayi dönüşüm alanları ve altyapı yatırımları gibi pek çok konuya ilişkin heyete bilgiler aktardı.

“Sayın Kaya’ya Destekleri İçin Teşekkür Ediyoruz”

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bir dizi ziyarette bulunmak ve Engelsiz Kahramanmaraş mobil uygulamamızın tanıtım programına katılmak üzere şehrimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Sosyal Politikalar Başkanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’yı, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, milletvekillerimiz ve il başkanımızla Büyükşehir Belediyemizde misafir ettik. Yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda şehrimizde yürütülen ve planlanan projelere ilişkin bilgiler aktardık. Deprem sürecinde her zaman yanımızda olan, desteklerini eksik etmeyen ve ilk ziyaretini şehrimize gerçekleştiren Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.