Büyükşehir, Ulaşımda Konfor ve Güvenlik İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Pazartesi, 11.09.2023

Büyükşehir Belediyesi, trafikte yaya ve sürücü güvenliğinin sağlanması ve trafik akışının düzenlenmesi noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ulaşımda konfor ve güvenliği artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezi ve ilçelerdeki arterlerde deforme olan trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımına da devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca bulvar, cadde, sokak, kavşak ve grup yollarında deforme olan trafik işaret ve işaretçileri, levhalar ve sinyalizasyon sistemleri tamir edilirken, kullanılamayacak hale gelenler ise yenileriyle değiştiriliyor. Ayrıca trafikte güvenliğin sağlanması için gerekli görülen yerlere kasis ve uyarı levhaları da ekleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; trafikte yaya ve sürücü güvenliğinin sağlanması, ulaşımda meydana gelebilecek olası aksamaların önüne geçilmesi ve trafik akışının düzenlenmesi noktasında çalışmaların artarak devam ettiği belirtildi.