Başkan Güngör, Andırın’daki Kazada Hayatını Kaybeden Vatandaşların Cenaze Törenine Katıldı

Pazar, 10.09.2023

9 Eylül Cumartesi günü Andırın’ın Darıovası Mahallesi’nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katılan Başkan Güngör, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır, kazada yaralanan hemşehrilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 9 Eylül Cumartesi günü Andırın’ın Darıovası Mahallesi’nde cenaze defini sırasında kamyonun neden olduğu kazada hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katıldı. Vali Mükerrem Ünlüer, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından naaşlar toprağa verildi. Elim kazada hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Dün meydana gelen elim kazada vefat eden kardeşlerimizi son yolculuğuna uğurladık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır, kazada yaralanan hemşehrilerimize de acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.