Büyükşehir’in Yeni Çocuk Sanat Merkezi’nde Başvurular Başladı!

Cuma, 08.09.2023

Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik hayata geçirdiği Çocuk Sanat Merkezi’nde ilk dönem kayıtları başladı. 17 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlar, Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden çevrimiçi yapılabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde vatandaşlara yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Hayrettin Güngör öncülüğünde çocuklara yönelik yüzlerce etkinlik ve eğitim düzenleyen Büyükşehir, şimdi de Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi’ni (KAÇSAM) hayata geçirdi. Satranç Atölyesi, Akıl ve Zekâ Oyunları, Yaratıcı Drama, Çocuklar için Felsefe P4C, Masal Saati, Hızlı Okuma ve Oyun Terapistliği eğitimlerinin verileceği KAÇSAM’da kurs kayıtları başladı. 5 – 13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen kurslara başvurular https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/09/08/kahramanmaras-cocuk-sanat-merkezi-kurs-basvurusu internet adresinden çevrimiçi yapılabiliyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 17 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek kayıtlara ve kurslara ilişkin detaylı bilgiye 0552 033 99 51 numaralı Whatsapp danışma hattından ulaşılabileceği belirtildi.