Hacivat ve Karagöz, Kılavuzlu’da Miniklerle Buluşacak

Pazartesi, 10.07.2023

Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 19.30’da Kılavuzlu Millet Bahçesi Çadır Kent Minika Çadırı’nda çocuk tiyatrosu ve Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehrin imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini sürdürürken bir yandan da sosyal belediyecilik çerçevesinde vatandaşlara yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Hayatın normalleşmesi noktasında farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz Pazartesi günü Kılavuzlu Millet Bahçesi Çadır Kent Minika Çadırı’nda çocuk tiyatrosu ve Hacivat Karagöz gösterisi düzenleyecek. Saat 19.30’da başlayacak etkinlikte miniklere sürpriz hediye dağıtımı da olacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.