Kahramanmaraş Akademi’de Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Perşembe, 15.06.2023

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kahramanmaraş Akademi’de yeni dönem kayıtları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden çevrimiçi yapılabilen başvurularda son gün 18 Haziran Pazar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine derinlik kazandırmak ve bireylerin sanatsal gelişimlerine katkı sağlamak için hayata geçirdiği Kahramanmaraş Akademi’de yaz dönemi kayıtları devam ediyor. Esenler Belediyesi’nin destekleriyle; Alaeddin Özdenören Şiir Atölyesi, Sezai Karakoç Eleştiri Atölyesi, Nuri Pakdil Deneme Atölyesi, Mehmet Akif İnan Portre Yazarlığı Atölyesi, Cahit Zarifoğlu Çocuk Edebiyatı Atölyesi, Erdem Beyazıt Öykü Atölyesi, Rasim Özdenören Roman Atölyesi, Türk Düşünce Tarihi Atölyesi, Klasik Türk Şiiri Atölyesi ve Somut Olmayan Kültürel Miras Atölyesi olmak üzere toplamda 10 farklı branşta ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara kayıtlar Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden çevrimiçi olarak yapılabiliyor. Son başvuru tarihi 18 Haziran Pazar günü olan eğitimlere ve başvurulara ilişkin detaylı bilgiye 0505 185 20 79 numaralı WhatsApp danışma hattından ulaşılabiliyor.