Buradasınız

Sahne Müşterek Tiyatro Okulu Projesi Hayata Geçiriliyor

Cuma, 03.06.2022

Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle ‘Sahne Müşterek Tiyatro Okulu’ adlı eğitim projesini hayata geçiriyor. 16 – 29 yaş aralığındaki vatandaşlara yönelik gerçekleştirilecek proje kapsamında katılımcılara ücretsiz olarak metin yazarlığı ve oyunculuk eğitimi verilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında şehirde gençlerin yaratıcılık ve yeteneklerini geliştirebilecekleri yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında ‘Sahne Müşterek Tiyatro Okulu’ adlı eğitim projesi start alıyor. 16 – 29 yaş aralığındaki vatandaşlara yönelik gerçekleştirilecek proje kapsamında katılımcılara ücretsiz olarak metin yazarlığı ve oyunculuk eğitimi verilecek.

Yeni Projeler Kazandırmaya Devam Edeceğiz

Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan projeye ilişkin yapılan açıklamada, “Şehrimizde gençlerimizin yaratıcılık ve yeteneklerini geliştirebilecekleri bir projeyi daha hayata geçirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu kapsamda, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle Sahne Müşterek Tiyatro Okulu projesini hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki süreçte de ulusal ve uluslararası kurumlarla iş birliği içerisinde şehrimize yeni projeler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.