Hayati İnanç ve Alişan Kapaklıkaya Yarın KAFUM’da!

Pazar, 24.10.2021

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda 25 Ekim Pazar günü (yarın), Hayati İnanç ve Alişan Kapaklıkaya okurlarıyla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” birbirinden ünlü yazar ve şairleri okurlarıyla buluşturuyor. Bu kapsamda Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “KAFUM’da düzenlediğimiz fuarda vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle ilk üç günü geride bıraktık. Toplamda 150 yayınevinin binlerce eseriyle yer aldığı kitap fuarımızda, aynı zamanda birbirinden kıymetli 200 yazarımız da kitapseverlerle buluşuyor. 25 Ekim Pazartesi günü (yarın) saat 14.00’da Alişan Kapaklıkaya, saat 16.00’da ise Hayati İnanç imza günü ve söyleşi etkinlikleriyle okurlarıyla bir araya gelecek” bilgisi aktarıldı.