Yeni Terminal Kahramanmaraş’a Çok Yakışacak

Çarşamba, 23.06.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yenileme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Otobüs ve sivil araç girişlerinin düzenlendiği terminalde iç mekân da tamamen yenileniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde başlatılan yenileme çalışmaları hızla sürüyor. Toplamda 44 bin metrekare alana sahip terminalin tamamında gerçekleşen çalışmalarda, otobüslerin konumlandığı peronlar ve manevra - hareket sahasındaki zemin tamamen yenilendi. Ayrıca yapı çevresinde yolcu yaşam alanları, yürüyüş yolları, oyun grubu ve kent mobilyaları montajları devam ediyor. Bitkilendirme ve peyzaj çalışmaları da gerçekleştirilecek dış mekânda modern bir görüntü oluşturulacak. Asma tavan montajı yapılan iç mekânda ise çalışmalar hızlandı. Toplamda 5 bin 500 metrekare kapalı alan içinde bulunacak 18 adet bilet satış gişesi, 11 adet büfe, 1 adet kafe, 1 adet berber, 1 adet sağlık kabini, Bebek Bakım Odası gibi sosyal donatı alanlarının inşası sürüyor.

Haber videoları: