Büyükşehir Kütüphanelerinde Hizmet Standardı Yükseliyor

Pazartesi, 07.06.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplam 25 kütüphanede görevli personellere çağdaş kütüphanecilik yaklaşımlarını konu edinen hizmet içi eğitimleri verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, personel eğitimleriyle sosyal hizmetlerde standardı yükseltecek adımlar atıyor. Bu kapsamda, Büyükşehir bünyesinde hizmet veren toplam 25 kütüphanenin personel kadrosu çağdaş kütüphanecilik yaklaşımlarını konu eden bir dizi eğitimden geçti. 4 - 7 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen ve üç seminerden oluşan programda, Uzman Eğitimci Öğr. Gör. Şirin Kübra Yağmur tarafından Ailelere, Eğitimcilere ve Kütüphanecilere Rehberlik, Yaş Grubuna Uygun Kitap Seçimi, Etkinlik vue Proje Önerileri başlıklarında eğitim verildi.