Buradasınız

Yedikuyular’da Kar Voleybolu Turnuvası

Pazartesi, 22.02.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Kar Voleybolu Turnuvası düzenliyor. 23 Şubat Salı günü 10.00’da başlayacak karşılaşmalarda 16 takım mücadele edecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yedikuyular Kayak Merkezi, Kar Voleybolu Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Bölgenin en önemli kış turizm merkezlerinden olan Yedikuyular’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü paydaşlığında düzenlenecek turnuvada 8 erkek ve 8 kadın takımı mücadele edecek. 23 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek etkinlikte müsabakalar 10.00’da, finaller ise 14.00’da başlayacak. Karşılaşmaların ardından kadın ve erkek kategorisinin birincilerine ‘İstiklal Kupası’ verilecek.

İstiklal Kupası

Yedikuyular Kar Voleybolu Turnuvası ile ilgili olarak Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yedikuyular Kayak Merkezi’mizde kar voleybolu turnuvası bir ilk olacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz paydaşlığında gerçekleştireceğimiz, profesyonel sporcularımızın katılacağı turnuvada 8 kadın ve 8 erkek takımı yer alacak. Şampiyonlarımıza ‘İstiklal Kupası’ takdim edilecek. 23 Şubat Salı günü pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştireceğimiz etkinlikte müsabakalar 10.00’da, finaller ise 14.00’da başlayacak. Etkinliğimiz aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlanacak” ifadeleri kullanıldı.