Buradasınız

23 Bin Ortaokul Öğrencisine ‘İstiklal’ Hediyesi

Perşembe, 11.02.2021

Büyükşehir Belediyesi, Milli Mücadele’nin 101. Yıldönümü kapsamında 23 bin ortaokul öğrencisine ‘İstiklal’ çizgi romanını hediye ediyor. Başkan Güngör, “Hazırladığımız bu çizgi romanla evlatlarımızın milli ve manevi duygularının pekişmesini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milli Mücadele’nin 101. Yıldönümü kapsamında ortaokul öğrencileri için hazırlanan çizgi roman dağıtım törenine katıldı. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Milli mücadele kahramanlarına yer verilen çizgi romanın şehir genelindeki tüm ortaokul öğrencilerine ulaştırılacağını belirten Başkan Güngör, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı tebrik etti.

Kurtuluş Kahramanları Anlatılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl pandemi tedbirleri çerçevesinde bir kutlama programı hazırladık. Bu kapsamda sosyal medyadan canlı yayınlarla hemşehrilerimize kurtuluş coşkusunu yaşatmayı hedefledik. Konferanslar, paneller, tiyatro gösterimleri ve konserlerimiz oldu. Bu yıl ilk kez öğrencilerimiz için de çizgi roman hazırladık. Hazırladığımız bu çizgi romanla evlatlarımızın milli ve manevi duygularının pekişmesini sağlamayı hedefliyoruz. Bu çizgi romanımızı yaklaşık 23 bin olan tüm ortaokul öğrencilerimize teslim edeceğiz. Bu çalışmada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Tüm hemşerilerimin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Güngör’ün konuşmasının ardından öğrencilere çizgi romanları hediye edildi.

Haber videoları: