Kurtuluş Haftası Etkinlikleri Başlıyor

Perşembe, 04.02.2021

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü kutlama etkinlikleri 5 Şubat Cuma günü (yarın) başlıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12 Şubat Kurtuluş Haftası Etkinlikleri başlıyor. 5 – 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler, şehitlerimizin anılması için camilerde yapılacak hatim duası ile başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin organizesi ile “İstiklal İlham Verir” teması ile düzenlenen etkinler, pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilecek. 5 Şubat Cuma günü (yarın) başlayacak etkinliklerin ilk günü şu şekilde:

Saat 12.00’de Ulucami ve ilçelerde Müftülük tarafından belirlenen camilerde şehitlerimiz için Hatim Duası

Saat 13.30’da Atatürk Meydanı’nda Âlem-i İslâm’a Hitap Beyannamesi Flashmobu (Sokak Gösterisi)

Saat 19.00’da Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde Lazer Gösterisi

Saat 20.00’da Hacı Mustafa, Aksu, Erkenez ve İstasyon Mahallelerinde üstü açık otobüs ile şehir gezisi ve davul-zurna eşliğinde mehteran gösterisi