Buradasınız

Başkan Güngör Ayakkabıcılar Sitesi’nde

Pazar, 10.01.2021

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ayakkabıcılar Sitesi’ni ziyaret etti. Esnafla bir araya gelen Başkan Güngör, “Ayakkabıcılar Sitesi’nde geçtiğimiz aylarda çıkan yangında bir esnafımızın iş yeri kullanılmaz hale gelmişti. Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği sağladık ve esnafımızın dükkanını yeniledik. Rabbim esnafımızı, şehrimizi kaza ve beladan korusun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ‘Ayakkabıcılar Sitesi’ esnafına ziyaret gerçekleştirdi. Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte ile esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Güngör, “Bugün şehrimizin önemli sektörlerinden biri olan ayakkabıcı esnafımızı ve sitemizi ziyaret ettik.Kunduracılar Odamız, Dulkadiroğlu Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyesi olarak bizler gelecekte bu sektörün daha iyi hale getirilmesi için yeni site alanları üzerinde çalışmalar yürütüyoruz.Ayakkabıcılık sektörünün, yeni katma değer alanlarla şehrimizin gelişiminde daha da önemli bir yer alacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

İşyeri Büyükşehir Tarafından Yenilendi

Ayakkabıcılar Sitesi’nde geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında bir esnafın işyeri kullanılmaz hale gelmişti. Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle yenilenen iş yeri sahibi de desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Konu ile ilgili olarak Başkan Güngör, “Ayakkabıcılar Sitesi’nde geçtiğimiz aylarda çıkan yangında bir esnafımızın iş yeri kullanılmaz hale gelmişti. Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği sağladık ve esnafımızın dükkanını yeniledik. Rabbim esnafımızı, şehrimizi kaza ve beladan korusun” ifadelerini kullandı.