Mahir Ünal Caddesi Genişliyor

Perşembe, 07.01.2021

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Türkoğlu İlçesi Mahir Ünal Caddesi’nde genişletme ve dolgu çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Türkoğlu İlçesi Mahir Ünal Caddesi’nde genişletme ve dolgu çalışmalarına devam ediyorlar. Toplam uzunluğu 5.2 km olan yolda genişletme ve dolgu çalışmalarında sona gelindi.Yol, genişletme çalışmaları tamamladığında 17 metre genişliğinde iki gidiş iki geliş olmak üzere çift şeritli hale gelecek. Dolgu ve genişletme çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına başlanacak.