Büyükşehir’den Parke Çalışmaları

Cuma, 18.12.2020

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Türkoğlu, Pazarcık ve Dulkadiroğlu ilçelerinde 11 bin metrekare parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına il genelinde devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Türkoğlu, Pazarcık ve Dulkadiroğlu ilçelerinde kilit parke döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Türkoğlu İlçesi Minehöyük Mezarlık yolunda, Pazarcık İlçesi Hamzikanlı Taziye Evi yolunda ve Dulkadiroğlu İlçesi Karacasu Kırım Mahallesi yolunda kilit parke döşeme çalışmaları başladı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada toplam 11 bin metrekarelik parke döşeme çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.