Türkoğlu-Düziçi Bağlantısı Yenileniyor

Perşembe, 17.12.2020

Büyükşehir Belediyesi,Türkoğlu’nu Osmaniye’ye bağlayan arterde genişletme ve şarampol bakımlarına başladı. 6 kilometre uzunluğundaki güzergah hazırlıkların tamamlanmasıyla sathi kaplanacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Türkoğlu’nu Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlayan yolda genişletme ve şarampol bakım çalışmalarına başladı. Devam eden çalışmalarla 6 kilometrelik arterin genişliği 10 metreye çıkarılacak. Türkoğlu İlçesinin Doluca, Yolderesi, Kırmakaya ve Yeşilyöre Mahalleleri tarafından kullanılmakta olan yolda genişletme ve şarampol bakımlarının tamamlanmasının ardından asfalt çalışması gerçekleştirilecek.