Buradasınız

Kuzucak Grup Yoluna sathi kaplama

Çarşamba, 16.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi grup yollarında başlattığı asfaltlama çalışmalarına Dulkadiroğlu İlçesi Kuzucak Grup Yolu ile devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Dulkadiroğlu İlçesi Kuzucak mahallesine ulaşım sağlayan 12 km’lik grup yolunda sathi kaplama çalışmaları başladı.

Kuzucak Karaağaçlar-Elmalar arasında ulaşımı sağlayan 6 m. enindeki yolda ekipler sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

 

Muhtar Kenger: “Hayrettin Başkan ekipleri hızlandırdı”

Dulkadiroğlu İlçesi Kuzucak Mahallesi Muhtarı Şahin Kenger: “Karaağaç Elmalar arası 12 kilometrelik bir bağlantı yolumuz vardı. Hayrettin başkana gittik bu yolun önemini arz ettik. Burada bir de servis yolumuz vardı öğrencilerimiz için. Ekiplerimizi hızlandırdı. Hızlı bir şekilde sathi kaplama asfaltımıza başladık. Mahallemiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Aza Kenger: “Dulkadiroğlu-Pazarcık arası kısaldı”

Kuzucak Muhtar Azası Mustafa Kenger  ise: “Büyükşehir Belediye Başkanımıza 12 kilometre sathi kaplama için müracaat ettik. Kendisi de hızlı bir şekilde ekiplerini seferber ederek 12 kilometrelik asfaltımıza başlandı. Şuanda bitmek üzere… Asfaltımızın yapımıyla bölgemizin değeri ikiye katlanmıştır. Güzel yayla alanları vardır. Yolla birlikte vatandaşlarımız göçe başlamıştır. En önemlisi de Pazarcık ve Dulkadiroğlu bağlantı yolu açılmıştır. Pazarcıktan giren vatandaşımız kısa mesafeyle Dulkadiroğlu’na ulaşmış olacaktır. Büyükşehir Belediye başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuşarak memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber videoları: