Kınıkkoz Yoluna sathi kaplama

Perşembe, 10.09.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Göksun İlçesi Kınıkkoz Mahallesi Grup Yolunda sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Göksun İlçesi’nde Kınıkkoz Mahallesi’ne ulaşım sağlayan 10 km’lik yolda, sathi kaplama çalışmalarını tamamladı.

Muhtar Azası Taşkın’dan Teşekkür

Kınıkkoz Mahallesi Muhtar Azası Yaşar Taşkın yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarına dikkat çekerek; “Mahallemize ulaşım sağlayan 10 km’lik yolumuzun bazı bölgelerinde bozulmalar meydana gelmişti. Büyükşehir Belediye ekiplerimizin gayretli çalışmaları ile sathi kaplama yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Beye ve burada çalışan tüm ekiplere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber videoları: