Buradasınız

Başkan Güngör’den Göksun Belediyesine ziyaret

Salı, 09.06.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, istişare ve değerlendirme toplantısı için gittiği Göksun’da Belediyeyi ziyaret etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, istişare ve değerlendirme toplantısı için gittiği Göksun’da belediye başkanlığını ziyaret etti.

Başkan Güngör’ün Göksun Belediyesini ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Coşkun: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve bürokratlarını ilçemizde görmekten mutluluk duyduk. Kendilerine şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Göksun halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek adına Büyükşehir Belediyemizle birlikte işbirliği ile hizmet etme gayretindeyiz” dedi.

Başkan Güngör: “Baba Ocağım”

Ziyarette Göksun’un kendisinin baba ocağı olduğuna dikkat çeken Başkan Güngör: “İlçelerimizdeki istişare toplantılarının üçüncüsü olarak bugün Göksun’dayız. Burası benim baba ocağım. Belediye Başkanımıza ilçemize kazandırdığı bu güzel hizmet binası için teşekkür ediyoruz. Kazakistan ziyaretimizde Almatı (Almaata)’nın anlamını sorduğumuzda bildiğimiz elmanın başkenti anlamında kullandıklarını öğrendik. Göksun ilçemizde gerek ilimizi gerekse ülkemizin elma konusunda Almaatası. Gerçekten burada yetişen elma, gerek rayihası gerekse lezzeti bakımında çok güzel. Daha önce iki tane olan soğuk hava deposunun üçüncüsünü de yapıyoruz. Bu bölgede elma üreticilerimize hizmetin en iyisi sunma gayretindeyiz. Göksun Belediyemiz ve Doğaka işbirliği ile soğuk hava depomuzu da elma üreticilerimizin hizmetine sunacağız. Ev sahipliği için Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın’a ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Başkan Beye bir teşekkür de yeni hizmet binasında hem KASKİ hem de Büyükşehir Belediyemize yer vermesinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe Belediyemiz, KASKİ ve Büyükşehir Belediyemiz tek bir çatı altında Göksunlu hemşerilerimize hizmet sunmaya devam edecektir” dedi.

Başkan Güngör açıklamasının ardından Göksun Belediye Başkanı Aydın’a bakır tabak hediye ederek, hizmet binasının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Başkan Güngör daha sonra her iki belediyenin bürokratları ve meclis üyeleri ile hizmetleri görüşmek üzere toplantıya katıldı.