Buradasınız

Başkan Güngör’den bayram ziyareti

Pazar, 24.05.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı’nın birinci günü şehitlik ziyaretinin ardından şehit, gazi ve yetim ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Şeyhadil Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaretinin ardından şehit, gazi ve yetim ailelerini de ziyaret etti.

Eşi Leyla Güngör ile birlikte şehit, gazi ve yetim ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik eden Başkan Güngör, bu bayramın diğer bayramlardan farklı olduğunu ifade etti.

Sevdiklerimizin Yanına Gidemiyoruz

Aile ziyaretlerinin ardından bir açıklamada bulunan Başkan Güngör: “Ramazan Bayramının birinci gününde öncelikle şehit ailemizi ziyaret ettik. Akabinde gazi ve yetim ailelerimizi ziyaret ettik. Bu bayram geçmiş bayramlardan farklı olarak sevdiklerimizle dostlarımıza ve büyüklerimize çok rahat gidemiyoruz. Bu kısıtlı imkanlar içerisinde bu ailelerimizi ziyaret edip bayramlarını tebrik ettik. Bu ailelerimize teşekkür ediyorum. Hepsinin farklı bir hikayesi var. Bu millet büyük bir millet, birlik ve beraberlik içerisinde her şeyin üstesinden geliyoruz. Rabbim bu bayramda bize böyle bir kısıtlama verdi ama, derdi veren Rabbimizin dermanı vereceğine de inanıyoruz. Bu günleri de rabbimizin yardımı ile aşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Bir kez daha bütün hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyor, daha nice sağlıklı, huzurlu bayramlara çıkmayı Rabbim bize nasip etsin diyor herkesin bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber videoları: