Başkan Güngör’den bayram mesajı

Pazar, 24.05.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, salgın tedbirleri nedeniyle hüzünlü bir bayram geçtiğine dikkat çekerek bir mesaj yayınladı.

Başkan Güngör mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerimiz, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu günahlardan arınma olan Ramazan ayımızı uğurluyor ve bugün Ramazan Bayramımızı karşılıyoruz. Salgın tedbirleri nedeniyle bu Ramazan Bayramımızı büyüklerimiz, sevdiklerimiz, dostlarımız ve komşularımızdan ayrı olarak geçiriyoruz. Bu yüzden biraz hüzünlü de olsa yine de bayram sevinci içinde kıymetli hemşerilerimin, aziz milletimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Birlik beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekiştiği, aile efradımızla beraber sağlık, mutluluk ve güzellikler içinde nice bayramlara ulaşmayı Rabbim bize nasip eylesin.”

Haber videoları: