Sosyal Mesafe Bankı hayırlı olsun!

Perşembe, 21.05.2020

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında Sosyal Mesafe Bankı üretimine başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, covid-19 salgınını önlemek amacıyla yaptığı hizmetlere yeni bir tanesini daha ekledi. Salgının insanlar arasında yayılmasını durdurmak için, en önemli kurallardan biri olan “Sosyal Mesafe”ye uygun banklar üretmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi,  çalışmayı il genelinde yürüteceğini duyurdu.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünün kendi atölyelerinde, bütünüyle kendi imkanlarıyla ürettiği banklarınMilli İrade Meydanı, Demokrasi Meydanı, Atatürk Meydanı ve Haydarbey Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı olmak üzere 7farklı noktaya montajı tamamlandı.Görenlerin de ilgisini çeken Sosyal Mesafe Bankaları, ülke genelinde görülen normalleşme sürecinin adım adım uygulandığını, sürecin henüz tamamlanmadığını, tedbir amaçlı kurallardan ödün verilmemesi gerektiğini göstermesi açısından da, hatırlatıcı ve uyarıcı özellikler taşımaktadır.

Haber videoları: