Hayrullah ve Şeyh Adil Mahallelerinde asfalt çalışmaları

Pazartesi, 11.05.2020

Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Onikişubat İlçesi Hayrullah Mahallesinde asfalt kaplama, Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil Mahallesinde ise, asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yol yapım ve onarım hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Hizmet kapsamında Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince Onikişubat İlçesi Hayrullah Mahallesi Malik Ejder Caddesinde yürütülen çalışmalarda 400 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde olan kısmın tamamında asfalt kaplama yapılırken, Dulkadiroğlu İlçesi Şeyh Adil Mahallesi Girne Caddesinde ihtiyaç duyulan noktalara asfalt yama işlemleri gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Haber videoları: