Şoförler için siperlik maske dağıtımı

Perşembe, 07.05.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında toplu taşıma şoförlerine yüz koruyucu siperlik maske dağıtımına başladı.

Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreciyle mücadelede tedbir ve çalışmalarını artırıyor. Tedbirler kapsamında insanların toplu olarak kullandıkları, bu nedenle daha çok risk taşıyacağı tahmin edilen toplu taşıma araçlarını dezenfekte etme, araç girişlerine dezenfektan kutuları koyma, şoför ve yolcuların tamamına koruyucu maske dağıtma gibi önlemlere ek olarak şoförlerin kullanımı için yüz koruyucu siperlik maske dağıtımı yapıyor.

“Evinde kal” çağrısını yenileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, pandemi sürecinin devam ettiğini, Türkiye ve Kahramanmaraş olarak çok etkili bir mücadele yürüttüklerini, hemşehrilerimizin kurallara sabırla uymaya devam etmeleri gerektiğini vurguladılar.