Yeşiltepe Mahallesi’ne sıcak asfalt

Salı, 21.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Dulkadiroğlu İlçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Yedikuyular Kayak Merkezi başta olmak üzere Bertiz bölgesine ulaşım sağlayan yolda yapılan sıcak asfalt çalışması memnuniyetle karşılandı.

Muhtar Us’tan Teşekkür

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Veysel Us, yapılan çalışmadan oldukça memnun olduklarını ifade ederek: “Mahallemiz içerisinde kalan bir mesafe vardı. Yedikuyulara ulaşım sağlayan yolda genişletme çalışması yapılmıştı. 1100 metre uzunluğunda olan bu yolumuz asfalt sezonunun açılması ile asfaltlandı. Bu çalışmadan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.